Uitgaan in Madrid

Uitgaan in Madrid - Teatro kapital

Uitgaan in Madrid – Teatro kapital

Waar uitgaan in Madrid?

Je gaat naar Madrid en uiteraard wil je weten waar de leukste barretjes zijn en waar het uitgaan in Madrid het beste is. Het uigaansleven in Madrid begint rond half 2, dat is wat later dan dat we in Nederland gewend zijn. Een paar leuke clubs zijn bijvoorbeeld Teatro Kapital en Joy Eslava. Belangrijk om te weten is dat je casual chique gekleed gaat, want anders heb je kans dat je niet wordt toegelaten in de discotheken. Maar de vraag is natuurlijk: waar kun je nu het beste uitgaan in Madrid?

Teatro Kapital

Een van de leukste én grootste discotheken in Madrid is Teatro Kapital. Dit is een discotheek met 7 verdiepingen waar iedere verdieping een andere muziekgenre heeft; van Salsa tot house en van house tot R&B. Mocht je de drukte even willen ontsnappen, ga dan naar het dakterras waar je een luchtje kunt scheppen. Deze discotheek geeft een goed beeld van hoe uitgaan in Madrid er nu daadwerklijk uitziet. Op straat lopen werknemers rond die kaartjes geven voor deze discotheek en als je voor half 2 binnen bent, kun je zelfs een gratis drankje nuttigen. Teatro Kapital is heel goedbereikbaar. Je neemt metrolijn 2 en als je bij Atocha uitstapt, kun je de dicotheek niet missen. De club is van 00.00 tot 06.00 open.

Go to Joy Eslava!

Joy Eslava is ook een leuke discotheek die in het weekend tot half 7 in de ochtend geopend is. Er wordt voornamelijk house muziek gedraaid. Onder het genot van een drankje zul je hier een leuke avond beleven. Ook hier geldt de dresscode casual chique. De discotheek is gelegen aan een van de zijstraten van Sol; Arenal 11. In deze straat vind je meer leuke barretjes en discotheken. Ook voor een lekker restaurant ben je in deze straat aan het goede adres.

Leuke barretjes voor het uitgaan in Madrid

Rondom Puerta del Sol zijn vele barretjes waar je een gezellige avond kan hebben. Als je van salsa houdt kun je terrecht bij de salsabar El Son. Elke vrijdag is er een uur les, deze begint rond 11 uur. Daarna is het vrij dansen. De bar is geschikt voor jong en oud en is gelegen in Calle Vicotoria 6.

Commo

Commo is een bar met 2 verdiepingen. Je wordt geholpen door vriendelijk personeel en er wordt goede muziek gedraaid. Bij binnekomst krijg je een gratis chupito, dit is bij de meeste barretjes in Madrid.

Oude centrum Latina

La Latina is een buurt waar niet vaak aan wordt gedacht bij het uitgaan in Madrid. Erg jammer want dit is een van de gezelligste wijken van Madrid. Een wijk waar je naast het uitgaan in Madrid, ook heerlijk kunt eten in tapasbarretjes en gezellig op straat een drankje nuttigt met de Spaanse locals. Deze wijk is zeker een bezoekje waard als je in Madrid bent.

Veel plezier tijdens het uitgaan in Madrid en geniet van al het leuks wat deze stad te bieden heeft!