Overnachten in Madrid

Overnachten in Madrid

Overnachten in Madrid

Er zijn duizenden hotels, hostels, bed and breakfast en appartementen in Madrid waar je kunt logeren tijdens je stedentrip naar Madrid. De prijzen van overnachten in Madrid kan variëren van €15 per nacht (in een hostel), circa €50 voor een middenklassehotel, tot duizenden euro´s per nacht bij een van de 5 sterren hotels die de stad rijk is. Het is wel aan te raden om vooraf je verblijfplaats in Madrid te boeken, met name tijdens de drukke periodes, zoals de Katholieke feestdagen en in de zomer.

Overnachten in Madrid: Hotels

Er zijn meer dan duizend hotels in Madrid, en wij hebben een aantal hotels op een rijtje gezet diezeker geschikt zijn voor tijdens je stedentrip naar Madrid. Afhankelijk van het seizoen en de wijk variëren de prijzen van de hotels tussen de €50 en €150 per nacht.

Overnachten in Madrid: Hostels

Voordeliger dan een hotel, maar wel met de gemakken van een hotel zijn “hostales” of “pensiones” in Madrid. Hostels zijn overal in de stad te vinden en de meeste zijn niet zo duur. Je kan kiezen tussen een gedeelde kamer, maar je kan ook kiezen voor een privékamer. Vaak is het zo dat je de badkamer alsnog moet delen met hostelgenoten, maar er zijn ook hostels die een privébadkamer hebben.

Overnachten in Madrid: Appartementen

Appartementen zijn ideaal voor iedereen die geheel onafhankelijk wil zijn tijdens zijn bezoek aan Barcelona. Als je in een privé appartement verblijft tijdens je vakantie zal je het gevoel krijgen alsof je in Madrid woont.

Overnachten in Madrid: Bed & Breakfast

Een Bed and Breakfast is de ideale oplossing voor reizigers die van kleinschalige hotels houden waar het contact met de eigenaar groter is. Bij de meeste b&b’s moet je de badkamer delen, hoewel er steeds meer boutique b&b’s met privé badkamer en allerlei luxes verschijnen. Een kenmerk van een b&b is dat ontbijt altijd inbegrepen is.