Spaans leren in Madrid

Spaans leren in Madrid

Spaans leren in Madrid

Spaans leren in Madrid is een leuke en de beste manier om de taal te leren. Wat je leert tijdens de cursus, kun je meteen in de praktijk toepassen, je leert veel mensen kennen met verschillende achtergronden, er worden veel activiteiten georganiseerd door de talenscholen en daarnaast is Madrid een van de mooiste steden van Europa.

Je kan ervoor kiezen om een intensieve cursus Spaans leren in Madrid te nemen, maar het is ook mogelijk om het rustiger aan te doen. Iedere talenschool biedt namelijk meerdere pakketten aan, waardoor er altijd wel een pakket tussen zit, wat aansluit op de wensen van de student.

Activiteiten in Madrid

Je kan er voor kiezen om de bezienswaardigheden in Madrid zelf te ontdekken, maar vaak worden er vanuit de talen school programma´s aangeboden. Dit maakt het makkelijk om mensen te leren kennen en ook om meer van de stad te zien. Bij deze activiteiten kun je denken aan:

  • stadsrondleiding met gids
  • bezoek aan theaters, concerten en dansevenementen
  • bezoek aan verschillende musea
  • wijnproeven
  • filmprojecties met Spaanse films
  • weekendtrips naar bijvoorbeeld Toledo, Segovia of Salamanca.

Accomodatie in Madrid

Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. De talenscholen doen er alles aan om dit voor je te realiseren. Zij selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken ze al vele jaren samen. Vaak worden de kamers gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. Je kan in Madrid kiezen om te verblijven in een gastgezin of je kan kiezen om in een gedeeld appartement te verblijven.

Spaans leren in Madrid – talenscholen

Er zijn veel talenscholen in Madrid te vinden en wij hebben een selectie gemaakt van een aantal geschikte talenscholen om Spaans te leren in Madrid: