Tips Madrid

Veel mensen gaan op vakantie naar Madrid of hebben er gewoond en iedereen kent natuurlijk een leuk restaurant, pleintje of straat die nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Wij willen dan ook iedereen vragen om leuke tips te sturen, zodat we die met iedereen kunnen delen. Je kan een e-mail sturen naar info@bezienswaardighedenmadrid.nl en dan zullen we zo snel mogelijk de tips online plaatsen. Meer tips over Madrid kun je ook vinden op dit blog.


De kathedraal bij het paleis kun je bezoeken voor maar 1€ en is zeer leuk om naar binnen te gaan. Madrid is echt een topstad en ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te gaan. Er is heel veel te beleven, veel te zien en heel veel leuks te doen!

Linda Mertens

Als je wat langer naar Madrid gaat is het echt aan te raden om een dagje naar Toledo te gaan. Deze stad ligt op ongeveer 1 uur rijden van Madrid en is echt prachtig om te bezoeken!

Mark Heerkens

Círculo de Bellas Artes is echt de moeite waard om te bezoeken als je in Madrid bent. Het is ook mogelijk om op het dakterras te gaan, wat echt heel gaaf is!

Amanda Schellius

La Piscina Municipal El Lago, dit is 10 minuten met de metro vanuit het centrum en heerlijk om af te koelen in de zomer.

Valentina Manders

In de wijk lavapies kun je exotisch eten vanwege alle verschillende culturen. Dit is echt de moeite waard om doorheen te lopen en een heerlijke maaltijd te nuttigen!

Sjannie van de Leest

De beste churros bij chocolateria San Gines 24-7 geopend en wereldberoemd en lekker. Als je daar de straat uit loopt en naar links gaat kom je in een straatje waar een goede vega zit.

Henk van de Broek