Ontdek Madrid met een Nederlandse gids

Fietsen met een Nederlandse gids in Madrid

Fietsen met een Nederlandse gids in Madrid

Voor het echte Spaanse gevoel is Madrid de plek om te zijn. In tegenstelling tot het Catalaanse Barcelona, zijn de mensen hier veel opener en relaxter. In een van de vele barretjes rondom het fameuze Plaza Mayor kun je tot diep in de nacht genieten van de tapas en heerlijke wijn.

Een bezoek aan de grootste stad van Spanje is niet compleet zonder dat je een tour met een Nederlandse gids in Madrid doet. Waarom? Omdat je dan binnen een paar uur langs alle highlights van de stad komt. Van het koninklijk paleis tot de Iglesia de San Nicolás, de oudste kerk van Madrid, van Casa do Campo tot Retiro Park.

Tour met Nederlandse gids in Madrid

Fietsen door deze stad vol historie is een unieke belevenis. Als voetballiefhebber is een bezoek aan het beroemde Santiago Bernabéu stadion van Real Madrid natuurlijk een must. Maar er is ook de mogelijkheid om te kiezen om een wandeltour met Nederlandse gids in Madrid te doen.

Na je tour met Nederlandse gids weet je precies welke plekken in Madrid de moeite waard zijn om nog een uitgebreider bezoek te brengen. Een aanrader is in elk geval de zogeheten ‘gouden driehoek’, een bezoek aan de drie grote kunstpaleizen van de stad. Een passepartout kost een kleine twintig euro, maar brengt je naar de mooiste kunstwerken in het Prada, Reina Sofia en Thyssen.

Sta je op het punt om de Spaanse hoofdstad een bezoek te brengen? Kijk hier voor een tour met Nederlandse gids in Madrid. En om alvast een indruk te krijgen, kun je deze video bekijken:

Fietsen in Madrid from Baja Bikes Tours on Vimeo.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *