Wat te doen in Madrid

Wat te doen in Madrid - Mercado San Miguel

Wat te doen in Madrid – Mercado San Miguel

Binnenkort op stedentrip en wil je weten wat te doen in Madrid? Wij hebben alvast een aantal tips en bezienswaardigheden hier beschreven die zeker niet mogen ontbreken tijdens je bezoek aan de Spaanse hoofdstad.

Bernabeu Stadion van Real Madrid

El Estadio Santiago Bernabéu, het voetbalstadion van Real Madrid is indrukwekkend en biedt plek aan meer dan 80.000 toeschouwers. Wanneer je naar Madrid gaat, dan mag een bezoekje aan deze voetbaltempel niet ontbreken. Een rondleiding door het stadion begint met een panoramisch kijkje op het speelveld vanaf het dak. Daarna bezoekt u de “Presidential Box”, de kleedkamers, de spelerstunnel, de bank en natuurlijk het speelveld zelf. Vervolgens gaat u naar de tentoonstelling van trofeeën om te eindigen bij de winkel met souvenirs. Wil je vooraf je tickets bestellen voor de rondleiding door het stadion? Klik dan snel hier, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij het stadion!

Ontdek alle bezienswaardigheden in Madrid met Nederlandse gids

Wil je veel bezienswaardigheden in Madrid op een leuke, veilige en snelle manier zien? Boek dan nu een fietstour met Nederlandse gids. De Nederlandse gids neemt je mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Madrid en zal het verhaal vertellen achter de stad , de gebouwen en wat te doen in Marid en op die manier krijg je in een korte tijd een goed beeld van deze fantastische stad.

Wat te doen in Madrid? Ga naar Mercado San Miguel

Mercado de San Miguel ligt vlakbij het prachtige Plaza Mayor, het hart van het centrum van Madrid. Het is een monumentaal pand dat van binnen heel mooi is opgeknapt en gemoderniseerd. Heel hygiënisch ook, dat zie je niet op alle markten in Spanje. Van `s ochtends 10.00 tot s`avonds 24.00 uur (donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs tot 2.00 uur), is het hier een gezellige drukte van mensen die hapje kopen voor thuis, of om op de markt zelf te eten. Je hebt veel standjes maar van elk soort is er slechts 1 aanwezig waardoor er een heel gevarieerd aanbod is. Je kunt hier echt van alles krijgen; van verse kroketten, kaviaar en oesters, wijn, bakkerij, patisserie tot verse pasta, en uiteraard een tapasbar.