Fietsen in Madrid

Fietsen in Madrid

Fietsen in Madrid

Fietsen in Madrid is dé manier om Madrid beter te leren kennen. Er worden steeds meer fietspaden aangelegd en de fiets is een geaccepteerd vervoersmiddel aan het worden in Madrid, waardoor het ook een veilige manier is om je op de fiets te verplaatsen door de Spaanse hoofdstad. Je kan fietsen huren, maar je zou ook een fietstour kunnen boeken met een Nederlandse gids.

Fietsen in Madrid met een Nederlandse gids

In Madrid is het ook mogelijk om een fietstour te doen met een Nederlandse gids. In 3 uur tijd fiets je samen met de gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Fietsen in Madrid met een gids is de perfecte manier om de stad te ontdekken, want je hoort verhalen die niet in de reisgidsen staan. Baja Bikes is een Nederlandse aanbieder van fietstours in Madrid. Zij bieden meerdere tours aan, zoals de highlights fietstour, een tapas fietstour, een Real Madrid fietstour en Dictatuur & Democratie fietstour. Mocht je voor de eerste keer naar Madrid gaan, dan is de highlights tour de leukste tour om te boeken en deze tour is al beschikbaar voor maar €25 per persoon.

Fietsen huren in Madrid

Via Baja Bikes, kun je ook fietsen huren. Je kan dan zelf je tempo bepalen en op een rustige manier de stad ontdekken. Fietsen kun je al huren vanaf €10 per halve dag en €15 per dag. Vanaf 2 dagen wordt het wel een stuk goedkoper. Je krijgt in de winkel een route mee, waardoor je niet direct verdwaald in de grootste stad van Spanje.

Adres van Baja Bikes

Calle de los Jardines 12
28013 Madrid